Mo Gilligan / Comedy Stop Helsinki - lasipalatsikortteli.fi

Mo Gilligan / Comedy Stop Helsinki

  1. 14.09.2024 klo 19.30—21.00
My post thumbnail

Iso-Britannian tämän hetken suurimpiin komediatähtiin lukeutuva Mo Gilligan saapuu ”In the Moment” -maailmankiertueellaan Suomeen osana Comedy Stop Helsinki -komediafestivaalia! Gilligan esiintyy Helsingin Lasipalatsin Bio Rexissä syyskuussa 2024.

Kolminkertainen BAFTA-voittaja ja stand up -sensaatio Mo Gilligan palaa globaaleille keikkalavoille ympäri maailmaa uudella kiertueellaan. Ilmiömäiseen menestykseen vain muutamassa vuodessa singahtanut brittikoomikko tunnetaan maailmanlaajuisesti kahdesta huippusuositusta Netflix-spesiaalistaan, joita ovat vuonna 2019 ilmestynyt ”Momentum” ja vuonna 2022 julkaistu ”There’s Mo to Life”.

Kotimaassaan areenoita loppuunmyynyt Mo Gilligan on tuttu kasvo myös brittitelevisiosta, jossa hänet on nähty mm. ”The Lateish Show with Mo Gilligan” ja ”The Masked Singer” -ohjelmissa sekä kahdesti juontamassa BRIT Awards -musiikkigaalaa. The Times -lehti on tituleerannut Gilligania Iso-Britannian hauskimmaksi mieheksi. Nyt hänen nokkelasta ja energisestä show’staan päästään nauttimaan myös Suomessa!

Jo kolmannen kerran Suomessa järjestettävä kansainvälinen komediafestivaali Comedy Stop Helsinki levittäytyy tänä vuonna 12.–14.syyskuuta 2024 Helsingin Korjaamon päätapahtuman lisäksi myös Kulttuuritalolle ja Bio Rexiin! Kolmipäiväinen festivaali tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä Suomessa kansainvälisten huippunimien lisäksi tulevaisuuden tähtikoomikoita ympärimaailmaa. Lue lisää festivaalista ja muista esiintyjistä täältä.

Liput Ticketmasterissa palvelumaksuineen alk. 44 euroa + toimitustapakulu alk. 1,50 € / tilaus