Lasipalatsin Bio Rex - lasipalatsikortteli.fi

Lasipalatsin Bio Rex

My post thumbnail

Bio Rex -sali on näyttävä ja tekniikaltaan hyvin varusteltu nousevan katsomon sali. Kauttamme saat luotettavan ja teknisesti korkeatasoisen tapahtumatoteutuksen livenä, hybridinä tai virtuaalisena. Bio Rexin arkkitehtuuriltaan ainutlaatuiset avarat ja valoisat lämpiöt ovat vuokrattavissa elokuvasalin varauksen yhteydessä. Yksityistilaisuuden yhteyteen voi myös sisällyttää käynnin Amos Rexin näyttelyssä. Tapahtumatoiminnasta vastaa Rex Events ja ravintolapalvelut tarjoaa samassa kiinteistössä toimiva Ravintola Lasipalatsi. Viikonloppuisin tilat ovat pääsääntöisesti BioRex Kulttuurikasarmin järjestämien, yleisölle avoimien elokuvanäytösten, käytössä.

Sopii esimerkiksi:

seminaarit, kokoukset, gaalat, konsertit, elokuvanäytökset

Kapasiteetti:

415 hlöä. Katsomon lisäksi salin perällä on erillisiä kolmen ja neljän hengen aitioita, joihin mahtuu noin 30 hlöä.

Tekniikka:

monipuolinen valaisu- ja esitystekniikka, iso valkokangas, puheäänentoisto, erikseen rakennettava bändiäänentoisto, saliteknikkopalvelut

Pohjakuva (PDF)
Tekniikkapaketit (PDF)
Tekniikkalistaus (PDF)

Bio Rex -lämpiöt

Lasipalatsin Bio Rexin tilat luovat mahdollisuuksia monenlaisille tilaisuuksille. Lämpiöt soveltuvat erityisesti upeiden illallisten miljööksi, sykähdyttävien juhlien areenoiksi ja kiinnostavien messujen sekä puheiden näyttämöksi. Sisälämpiö on korkea tila aivan Bio Rex -salin vieressä, ja sen suurista ikkunoista avautuvat huikeat näkymät kohti eduskuntataloa. Ulkolämpiö on puolestaan matalampi tila, jonka ikkunat ovat koko seinustan mittaisesti Mannerheimintielle päin. Lämpiöiden yhteydessä on suuri terassi, joka on osittain katettu markiiseilla.

Sopii esimerkiksi:

juhlat, gaalat, cocktailtilaisuudet, esittelytilaisuudet

Kapasiteetti:

Sisälämpiö: istuva illallinen 120 hlöä, seisova tilaisuus 350 hlöä, seminaari 100 hlöä
Ulkolämpiö: istuva illallinen 100 hlöä, seisova tilaisuus 100 hlöä, seminaari 60 hlöä

Tekniikka:

siirrettävä 75” näyttö, kiinteä yleisäänentoisto taustamusiikille ja puheille, mahdollisuus myös liikuteltavaan ääni- ja projisointitekniikkaan.

Pohjakuva (PDF)
Tapahtumatekniikka (PDF)

Tilavuokraus

Rex Events

marjo.sahi@rexevents.fi
+358 50 466 2370

Elokuvatapahtumat

BioRex Cinemas

yritysmyynti@biorex.fi
+358 50 583 2840