La Torrefazione - lasipalatsikortteli.fi

La Torrefazione

Lasipalatsin La Torrefazionessa on nautittu huolella ja ammattitaidolla valmistettua kahvia jo vuodesta 2018 saakka. Kahvila avattiin yhtä aikaa Amos Rex -taidemuseon kanssa. Museon ja design-liikkeiden kyljessä sijaitseva avara ja urbaani kahvila tarjoilee päivittäin asiakkailleen maukkaita lounaita sekä laadukkaita ja vastuullisesti tuotettuja kahveja.

Kesäisin Lasipalatsin sisäpihalle aukeaa La Torrefazionen suuri terassi, jossa voi nauttia auringon lämmöstä kylmän juoman ja livemusiikin tahdissa. Hiiligrillin tuoksu leijailee ilmassa, kun kylän intohimoisimmat keittiömestarit kokkaavat terassin asiakkaille.

La Torrefazionen ydin on korkealaatuinen kahvi ja kylän intohimoisimmat baristat. Tunnemme kahvimme koko tarinan pavusta kuppiin ja kehitämme baristojen ammattitaitoa jatkuvasti. Metsästämme yhdessä Kaffa Roasteryn kanssa kiinnostavia kahveja ympäri maailmaa, ja hankimme ne suoraan viljelijöiltä. La Torrefazionen brändin alla olevia kahveja ei siten löydy muualta kuin omista kahviloistamme.

Arkisin tarjoamme Torren suosittua aamupalapakettia ja keittiömestarimme valmistetun, viikoittain vaihtuvan lounaslistan. Tarjoamme myös tuttuun tapaan täytettyjä ciabattoja, smoothieita ja salaatteja, skumppalasillisia unohtamatta.

Aukioloajat

    Osoite

    Sijainti

    Lasipalatsi, Salomonkadun puoli. Sisäänkäynti myös aukion puolelta.