Glaspalatset Bio Rex - lasipalatsikortteli.fi

Glaspalatset Bio Rex

My post thumbnail

Bio Rex-salen är ett imponerande och tekniskt välutrustat auditorium. Vi erbjuder en pålitlig och tekniskt avancerad produktion av live-, hybrid- eller virtuella evenemang. Bio Rex arkitektoniskt unika, rymliga och ljusa foajéer kan hyras i samband med bokning av biografen. Ett privat evenemang kan också inkludera ett besök på Amos Rex-utställningen. Rex Events ansvarar för evenemanget och restaurangtjänsterna tillhandahålls av Restaurang Glaspalatset som finns i samma byggnad. Veckosluten är huvudsakligen avsedda för filmvisningar arrangerade av BioRex Kulturkasernen.

Till exempel:

seminarier, möten, galor, konserter, filmvisningar

Kapacitet:

415 personer. Förutom auditoriet finns det separata tre- och fyrsitsiga loger längst bak i salen, logerna rymmer sammanlagt ungefär 30 personer.

Teknik:

mångsidig ljus- och presentationsteknik, storbildsskärm, ljudanläggning för tal, specialbyggd ljudanläggning för band, ljudteknikertjänster

Planlösning (PDF)
Evenemangsteknik (PDF)
Lista över evenemangsteknik (PDF)

Bio Rex foajéer

Bio Rex-utrymmet i Glaspalatset skapar möjligheter för ett brett spektrum av evenemang. Foajéerna är särskilt lämpliga som miljö för stämningsfulla middagar, spännande fester och som scen för intressanta mässor och presentationer. Foajén är ett högt utrymme precis intill Bio Rex-salen, med stora fönster som erbjuder en fantastisk utsikt över riksdagshuset. I anslutning till foajén finns en stor terrass.

Till exempel:

fester, galor, cocktailmottagningar, presentationer

Kapacitet:

sittande middag 120 personer, stående 350 personer, seminarium 100 personer

Teknik:

portabel 75-tumsskärm, fast surroundljud för bakgrundsmusik och tal, även med möjlighet till mobil ljud- och projektionsteknik.

Planlösning (PDF)
Evenemangsteknik (PDF)

Filmevenemang

BioRex Cinemas

yritysmyynti@biorex.fi
+358 50 583 2840