Vappu Lasi­palatsin aukiolla – kolme päivää viihdettä, tanssia, taidetta ja ruokaa  - lasipalatsikortteli.fi

Vappu Lasi­palatsin aukiolla – kolme päivää viihdettä, tanssia, taidetta ja ruokaa 

    29.04.—01.05.2024
My post thumbnail

Lasipalatsikortteli järjestää kaikille avoimet kolmen päivän vappubileet ja samalla korkataan Lasipalatsin aukion kesäkausi! Rempat ja raksat ovat ohi ja nyt aukio on taas avosylin ottamassa vastaan kaikkia kaupunkilaisia. 

Tule tutustumaan aukiolle vaeltaneisiin Kim Simonssonin Sammaljätteihin, nauttimaan musiikkiesityksistä, tanssimaan, viettämään kaupunki-piknikkiä pitkissä pöydissä ja hengailemaan Amos Rexin kukkuloille levitetyille räsymatoille. Tapahtuma on kaikille avoin, pääsymaksuton ja ikärajaton.  

Tietenkin myös ravintoloiden terassit ovat avoinna, Lasipalatsin Laiturin terassilla on aukion avajaisviikolla happy hour-hintaisia tuotteita.

Vapun kuplivat terassitarjoukset:

La Torrefazionesta vappuskumppa 30 €/pullo ja piknik-kassi kahdelle 30 €.

Poimi piknik-koriin täytettä La Torrefazionesta, Torren piknik-kassi kahdelle sisältää valitsemanne täytetyt ciabatat, kylmät juomat sekä vappumunkit.

Kulttuurikasarmista popcorn-annos (2l) vain 1 €, popparit mukaan aukiolle!

Vappubileiden ohjelma

29.4. Avajaiskonsertti klo 17–18: Krista Siegfrids

Lasipalatsin aukion lavalla loistava liveartisti, vappuakin pirskahtelevampi Krista Siegfrids, joka esittää sekä omaa musiikkiaan että suosikkikappaleitaan.

Lasipalatsin kivijalassa sijaitseva Söderlångvik Glass avaa kesäkautensa tarjoamalla ensimmäiselle 500 ilmaisen jäätelön aukiolla olevien sammaljättien hengessä.

30.4. Lasipalatsikorttelin vapputanssit klo 15–19, DJ Bunuel ja tanssistudio Fokus

Aukion lavalla tanssinopetusta ja tanssiesityksiä Dancemixistä After Work Danceen.

Tanssijat ja opettajat tulevat Punavuoren sydämessä sijaitsevasta aikuisten tanssistudio Fokuksesta: https://fokusdance.fi

Vappufiilikseen nostattavaa musiikkia tarjoilee legendaarinen DJ Bunuel. Ei rajoja, vain hyvää musiikkia! Jo kuudella vuosikymmenellä levyjä soittanut DJ Bunuel rakentaa keikoillaan rajattoman musiikillisen helminauhan, jossa vuodet ja tyylirajat katoavat, biisivalintojen ulottuessa 1920-luvulta ensi vuoden maaliskuuhun.

1.5. Koko perheen pitkän pöydän vappupiknik klo 11–16, Sami Saari ja Jazzpojat, Trio N O X

Lasipalatsin aukiolle rakentuu pitkä piknikpöytä, joka kokoaa kaupunkilaiset saman pöydän ääreen vappupäivän hengessä. Jos omat eväät ovat jääneet kotiin, voi täytettä piknik-koriin noutaa Kulttuurikasarmin ja Lasipalatsin ravintoloista, ks. tarjoukset yllä! Piknikpöytään ei oteta vastaan varauksia, pöydän ympärille mahtuu noin 120 iloista vapunviettäjää. Piknikin voi kattaa myös kummuille levitetyille räsymatoille.

Sami Saari ja Jazzpojat tarjoilevat korvia hivelevää ja tanssittavan svengaavaa jazzia ja soulia meiltä ja muualta.

Trio N O X soittaa jousien voimin upeita versioita ikivihreistä tangoklassikoista aina Swallow the Sunin musiikkiin asti.