BioRex Kulturkasernen - lasipalatsikortteli.fi

BioRex Kulturkasernen

Kontakt


Instagram

BioRex Kulturkasernen, en högklassig biograf med tre salonger, är byggd under marknivå och erbjuder en unik miljö för ett brett spektrum av evenemang. Lokalerna lämpar sig till exempel för seminarier, möten, utbildningar och produktlanseringar.

BioRex Kulturkasernen har tre toppmoderna biosalonger, var och en med sin egen skräddarsydda miljö. Rummen har också RGB-laserprojektorer och ett världsberömt Dolby Atmos-ljudsystem. Sittkomforten är maximerad med gott om benutrymme, mjuka italienska sittmöbler, fri utsikt och bord. Den stora bioduken och en boutique-atmosfär kommer att kröna ditt evenemang.

Salong 1 (116 platser + 2*)
Salong 2 (65 platser + 1*)
Salong 3 (65 platser + 1*)
*= platser för personer med nedsatt rörlighet i salen

För företag

I BioRex Kulturkasernen ordnar du också oförglömliga privatevenemang. En unik miljö och en auditoriumliknande läktare, stor vitduk och toppmodern teknik garanterar ett lyckat evenemang.

Glaspalatsets Bio Rex

Glaspalatsets BioRex är en viktig del av filmhistorien i Helsingfors och hela landet. När den stod klar 1936 var den en av de största och mest moderna biograferna i staden. Under årens lopp blev den en viktig flaggskeppsbiograf för både inhemska och utländska premiärer.

Biografen har under de senaste åren endast använts som beställningsbiograf för festivaler, filmkvällar och andra evenemang. Den reguljära biografverksamheten återupptogs i mars 2024.

Biografverksamheten i Glaspalatsets Bio Rex drivs av BioRex Cinemas Oy.

Det är fortsättningsvis möjligt att hyra biografen och foajén för privata evenemang.

Öppettider

    Adress

    Läge

    Kulturkasernen: mellan Narinken och Glaspalatstorget.