BioRex Kulttuurikasarmi - lasipalatsikortteli.fi

BioRex Kulttuurikasarmi

Ota yhteyttä


Instagram

BioRex Kulttuurikasarmi on Suomen toiseksi suurimman elokuvateatteriketjun, BioRex Cinemas Oy:n uusin elokuvateatteri. Maan alle rakennettu kolmesalinen elokuvateatteri satsaa parhaaseen mahdolliseen elokuvakokemukseen, jonka taustalla on kotimainen tutkimus- ja kehitystyö.

Jokaisessa salissa on oma räätälöity huoneakustiikkansa, RGB- laserprojektoreita sekä maailmanluokan Dolby Atmos -äänijärjestelmä. Salien istuinmukavuus on maksimoitu runsailla jalkatiloilla, pehmeillä italialaisilla istuimilla ja esteettömällä näköalalla. Istuimien viereiset pöydät mahdollistavat Kulttuurikasarmin ravintolamaailman antimien nauttimisen. Suuri valkokangas sekä boutique-tunnelma täydentävät elokuvakokemuksesi.

BioRex Kulttuurikasarmissa on yhteensä 246 asiakaspaikkaa.

Sali 1 (116 paikkaa + 2LR*)
Sali 2 (65 paikkaa + 1LR*)
Sali 3 (65 paikkaa + 1 LR*)
*LR = liikuntarajoitteisten paikat salissa

Yrityksille

BioRex Kulttuurikasarmissa järjestät myös ikimuistoiset yritystilaisuudet. Uniikki ympäristö, auditoriomainen katsomo, iso valkokangas sekä huippuluokan tekniikka varmistavat onnistuneen tapahtuman.

Lasipalatsin Bio Rex

Lasipalatsin Bio Rex on tärkeä osa Helsingin ja koko maamme elokuvateatterihistoriaa. Valmistuessaan vuonna 1936 se oli yksi kaupungin moderneimmista ja suurimmista elokuvateattereista. Vuosien varrella siitä tuli tärkeä lippulaivateatteri niin kotimaisille kuin ulkomaisille ensi-iltanäytöksille.

Vuosia ainoastaan tilausteatterina toiminut elokuvateatteri palasi yleisönäytösten myötä säännölliseen elokuvateatterikäyttöön maaliskuussa 2024.

Lasipalatsi Bio Rexin elokuvatarjonnasta vastaa BioRex Cinemas Oy.

Aukioloajat

    Osoite

    Sijainti

    Kulttuurikasarmi: Narinkkatorin ja Lasipalatsinaukion välissä