Café Java - lasipalatsikortteli.fi

Café Java

Pari asiakaskommenttia Cafe Javasta:

”Cafe Java on ihan klassikko kaupunkilaisten keskuudessa. Tässä kulmakahvilassa nautit niin raikkaat lounassalaatit, viinilasilliset, kunnon kahvit kuin makeat herkut! ”

”Java on ollut olemassa niin kauan, että kaikki tietävät sen. Se on vähän kuin maamerkki.”

Kuten kaksivuosikymmentä sitten, kehitys ja uudistus ajan kuluessa on ollut osa Javaa aina ja tulee olemaan niin jatkossakin. Tästä syystä Java on edelleen iso osa Helsinkiä. Kuten kaupunki, ihmiset ja ajat muuttuvat, niin myös Javakin muuttuu palvelemaan asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tavataan Cafe Javassa!

Löydät Cafe Javan matkasi varrelta Lasipalatsista, keskeltä Helsingin ydinkeskustaa. Viihtyisä funkkistyyliin sisustettu kahvila on kuin rauhallinen keidas kaupungin hektisen vilinän keskellä.

Pysähdy hemmottelemaan itseäsi kupillisella kuumaa kahvia tai teetä, suussa sulavalla leivonnaisella tai muhkealla paikan päällä täytetyllä sämpylällä. Alakerrassa voit asioida nopeasti ja helposti. Meillä on houkutteleva valikoima erikoiskahveja ja erilaisia aamupalavaihtoehtoja. Tarjolla on herkullisia täytettyjä ciabatta-leipiä ja monipuolinen deli-salaattipöytä, josta voit valita salaatin täytteet ja kastikkeen makusi mukaan. Yläkerran näköalasalissa voit ruokailla kiireettä, tai vetäytyä viileän siiderin äärelle katselemaan kaupungin kiireistä menoa. 

Aukioloajat

    Osoite

    Sijainti

    Lasipalatsi: Simonkadun puoleinen kulma, Mannerheimintie